2015. július 20., hétfő

Extra ~ 5. fejezet - HunHan


 (FACEBOOK CSOPORT: https://www.facebook.com/groups/707788372637444/
SeKaiBaek: http://shadowsofthepast-sekaibaek.blogspot.hu/
One Shotok: http://lettykpoponeshots.blogspot.hu/  )


Extra ~ 5. fejezet – HunHan

LuHan POV

- Csak még öt percet – dörmögtem a párnába, majd hogy nyomatékosítsam a szavaimat, még a fejemre is húztam a takarót.
- Nincs öt perc, LuHan, így is hagytalak fél órával többet aludni, de ha nem indulsz el tíz percen belül, megint késni fogsz – kezdett anyáskodni, ami korán reggel egyáltalán nem volt imponáló.
- Nem érdekel – válaszoltam, mire hallottam, hogy egy mély lélegzetet vett.
- Xiao LuHan! – emelte fel a hangját, amit nagyon ritkán szokott velem szemben. – Vagy azonnal kihúzod a segged a fürdőbe és elkészülsz, vagy soha többé nem szólok hozzád! Halálosan komoly vagyok… Kapsz két másodpercet!
- Ne csináld már – bújtam ki a takaró alól, majd bevetve a legcukibb pillantásomat, a szemeibe meredtem.
- Nem hatsz rám… Azokkal a bambi szemeiddel… Ne is álmodj róla – hebegte elpirultan, én pedig tudtam, hogy már nyert ügyem van.

Győzedelmesen elvigyorodtam, majd a karja után nyúltam és egyenesen magamra rántottam, miközben éhesen az ajkai után kaptam. Egy pillanatig még ellenkezett a jó reggelt csók miatt, de aztán hagyta magát, készségesen visszacsókolt. Ujjaimat így végighúztam a gerince mentén, mire kirázta a hideg is belesóhajtott a csókba. Aztán gyorsan megfogtam a csípőjét és magam alá fordítottam, így mélyítettem el a csókot. MinSeok átkarolta a nyakam, lábaival pedig át akarta karolni a csípőm, de az a rohadék paplan az útban volt, így nagy nehezen kirángattam közülünk, aztán csípőmet máris az övének nyomtam, mire belesóhajtott a csókba. Éppen akkor, mikor már nyúltam volna a felsője alá, hogy nekikezdjünk valami izgalmasabbnak, mint a rohadt egyetem, kopogás nélkül nyílt az ajtó, mire azonnal mind a ketten odakaptuk a fejünket.

- Bocs, azt hittem, hogy… – kezdett bele Kris, a kilincset szorongatva, de ki nem ment volna. – Mindegy, akkor megyek egyedül.

Azzal már be is csapta az ajtót, én pedig egy elégedett mosollyal nyugtáztam, hogy folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk. Ám mikor újra Seok ajkai felé hajoltam, ő elfordította a fejét, majd óvatosan lelökött magáról. Frusztráltan sóhajtottam egyet, de inkább nem szólaltam meg, mert féltem, hogy abból csak veszekedés lenne. Nem tehettem róla, de mióta elkezdődött az egyetem, ő pedig dolgozni és suliba járt, alig volt időnk egymásra. Erre mikor végre történhetne valami, persze, hogy Wufannak éppen akkor kellett közbe lépnie. Neki persze egyszerű, csak szépen pislog Tao-ra, ő máris szétteszi neki a lábát. Gondolatban felpofoztam magam, mert azért ez igen csúnya volt, még ha ki sem mondtam. Szerettem őket és aranyosak voltak együtt, csak rohadtul irigy voltam, hogy ők ezt a problémát is megoldották, mint minden mást. Én meg csak úgy érzem, hogy egyre nehezebb és rosszabb lesz minden. Talán egy hónapja is volt, hogy utoljára lefeküdtünk egymással MinSeokkal, mert vagy nekem kellett bemennem az egyetemre, vagy ő dolgozott. Konkrétan kimondva, kanos voltam, ingerült és úgy éreztem, minden percben fel tudnék izgulni egy jó fenékre.

- Ne haragudj – szólalt meg végül mellőlem MinSeok, majd megkereste a kezem és összekulcsolta az ujjainkat. – Szeretlek, LuHan.
- Én is téged – sóhajtottam, majd próbáltam lenyugtatni magam, hogy ne vessem rá magam.
- Én tényleg sajnálom – mászott felém, ami isteni érzés volt, de inkább a lepedőbe markoltam, hogy véletlenül se essek kísértésbe, mert biztos voltam benne, hogy nem hagyná. – De ígérem, a hétvégén a tiéd vagyok…
- Mennem kell – löktem le gyorsan magamról, mielőtt megcsókolt volna, mert az lett volna az utolsó csepp a pohárban. – Majd este találkozunk, szia!

Azzal már rohantam is, gyorsan összekapkodtam a cuccaimat, majd egy búcsú puszi után már rohantam is az egyetem felé, bár biztos voltam benne, hogy egy fél órát már így is késni fogok. Nem mintha, nem szoktak volna már hozzá, mert mindig elkéstem. Kris persze egyedül ment, ami miatt kis bűntudatot éreztem, mert megígértem neki, hogy együtt megyünk. Beszélni akart velem, én meg szépen szartam a fejére. Mondjuk, nem hinném, hogy olyan nagy gáz lenne, mert akkor már régen tudnék róla, de azért reménykedem benne, hogy nincsen semmi baj. Talán csak Tao megint bevadult és ő akar felül lenni… És megint seggfej voltam. Én tényleg szerettem őket, megérdemelték egymást és jó látni, hogy ennyire boldogok, én csak… Féltékeny voltam. Őszintén féltékeny. Ugyan azt mutatom feléjük, hogy minden rendben köztem és Seok között, holott ez egyáltalán nincs így, és tudom, hogy Wufan is tudja ezt. Talán éppen erről akart velem beszélni, de hát ezt a témát a hátam közepére sem kívántam, nem hogy még beszéljek is róla. Éppen elég nekem, hogy úgy kell elaludnom MinSeok mellett, hogy lassan már attól félek, álmában megerőszakolom. Oké, erre soha nem lennék képes, hiszen szeretem, de azért… Ahogy szuszog a nyakamba… Inkább el is hessegettem ezeket a gondolatokat a fejemből, és próbáltam nem arra gondolni, hogy talán most még páromat is megbántottam. Ő megért engem, és tudom, hogy neki is rossz, hogy alig tudunk együtt tölteni egy kis időt, de… Engem lassan az őrület határára sodor. Éppen úgy, mint…

Mint SeHun. Mondjuk a kettő egyáltalán nem hasonlít egymásra, de valahol mégis. SeHun… Már a múlt. Szerettem őt, talán úgy, mint előtte soha senkit, de vége lett. Visszagondolva az elejére, mikor Kris felhívott, hogy segítenem kell neki, soha nem gondoltam volna, hogy ide lyukadok ki. Szerelmes voltam Kris-be. Gyerekkorunk óta ismertük egymást, éveket töltöttem el mellette, és egyszer csak úgy éreztem, többet érzek iránta, mint puszta barátság. Persze, eleinte furcsa volt megszokni ezt az egészet, hogy a legjobb barátom iránt érdeklődöm, de idővel rájöttem, hogy ettől nem vagyok rossz. Persze, ahogy teltek az évek, Kris-nek úgy lett egyre több csaja, egyiket a másik után szedte fel, igazán népszerű volt, ahogyan én magam is, hiszen a lányok odavoltak a lányos arcomért, amit én kifejezetten utáltam. De soha nem jártam egy lánnyal sem, mert… Arról álmodoztam, hogy talán egyszer Kris is észrevesz, és még az érzéseimet is viszonozhatja. Annyira naiv voltam akkoriban… De persze randiztam lányokkal, hiszen mindig is tudtam színészkedni, de soha nem volt több ennél. Elvittem kajálni, sétáltunk egyet, vagy mozi, dumálgattunk, aztán hazakísértem. Az első rohadt csókomat is mindvégig Yifannak tartogattam, természetesen mindhiába.

Mikor bejelentette, hogy elköltöznek, fájt. De nem mutattam jelét. Nem akartam neki semmit sem mondani, úgy éreztem, hogy talán így sokkal jobb lesz, el tudom őt felejteni, hiszen semmi esélyem nála. Egy új világ tárult ki előttem. Kris távozása után annyi csajt felszedtem, amennyit csak tudtam, minddel le is feküdtem. Akkor megváltoztam, eltűnt az a naiv LuHan, aki végig Kris-re várt. Megtanultam, hogy addig kell élnem, míg fiatal vagyok. Nem bántam meg egyetlen döntésemet sem. De aztán, pár hónappal a kiköltözése után, felhívott. Én pedig úgy ugrottam neki, mintha még mindig szeretném, holott rájöttem, hogy soha nem volt igazi ez a szerelem iránta. Talán csak tetszett nekem vagy rajongtam érte, de amiket miatta tettem, ezeket megcáfolta. Viszont mikor újra láttam, már tudtam, hogy nem szeretem, ami hatalmas megkönnyebbülés volt számomra. Már tényleg csak barátként tekintettem rá. Minden esetre, a kérése, miszerint segítsek őt összehozni az ő nagy szerelmével, Huang Zi Tao-val, egy sráccal, egy kicsit hideg zuhanyként ért. Hiszen mégis csak évekig szerelmes voltam belé, azt hittem, hogy ő teljesen hetero, erre mégis beleszeretett egy pasiba. Mindezek ellenére, természetesen segítettem neki, de mikor legelőször megláttam, hogyan néz a panda srác Kris-re, már tudtam, hogy nyakig szerelmes belé, így nem volt mit tennem. Ám egy akadályról Kris elfelejtett beszámolni… Méghozzá Oh SeHunról…

- Mr. Xiao – hallottam meg a nevem, mire merengésemből felkaptam a fejem és úgy pislogtam az előttem álló professzorra.
- Igen? – kérdeztem vissza, holott halvány lila gőzöm sem volt, mit mondhatott vagy kérdezhetett tőlem.
- Maga rendszeresen késik az előadásomról – kezdett bele a nő, aki amúgy igen fiatalos és csinos volt, elég sokszor flörtölt is pár sráccal. – De mivel ilyen helyes pofival áldották meg önt, elnézem magának…
- Tessék? – kérdeztem vissza megdöbbenve, mire pár emberből kitört a röhögés.
- Ugyan, LuHan – támaszkodott meg kezeivel a padon, dekoltázsába így szabad belátásom nyílt, de kényszerítettem magam, hogy a szemébe nézzek. – Ha legközelebb is késni fogsz, írnod kell egy ötven oldalas esszét a mai tananyagról, remélem, megértettük egymást!
- Igen, Mrs. Wang – hajoltam meg kicsit ülve, mire a nő elvonult, nagy seggrázások közepette.

Komolyan nem értettem, hogyan taníthat így itt valaki. Oké, nyilván a hallgatók nem bánták, hogy a fiatalos nő rendszerint élő pornőt nyom le a dobogón, mintsem az óra anyagát… Ki tudja, lehet, hogy a vizsgákat megveszik tőle, nem pedig tanulnak rá. Engem mégis undorított ez a dolog, főleg ez a nő, mert egyszerűen borzalmas. Undorodtam már csak a gondolatától is, hogy ilyesmit tegyek… Mint akkor SeHunnal.

Bár Kris nem kérte, én azonnal kivetettem a hálóm SeHunra. Úgy voltam vele, hogy ha Tao nem is szereti SeHunt, és erre rávilágítom, feladja a srác. Még le is smároltam, ami valahogy túl kellemes volt. Ő volt az első pasi, akivel csókolóztam, de sokkal jobban élveztem, mint az eddigi összes csajjal. Sőt, ő dominált, ami furcsán kellemes volt. Elég domináns típus voltam, de ő valahogy… Úgy irányított, mintha világ életemben passzív lettem volna, ami kissé megijesztett, de bemagyaráztam magamnak, hogy ez csak a terv része. Mert igen, először SeHun nem jelentett számomra semmit. Csak az volt a cél, hogy ő belém essen, aztán elválasszam őt Tao-tól, hogy így Kris nyugodtan tudjon a közelébe férkőzni. Ám SeHun nem volt olyan ostoba, mint hittem. Hülyítettem, úgy incselkedtem és húztam az agyát, mint egyetlen csaj sem tette volna. Egy utolsó ribancnak éreztem magam, de SeHunnak mégis tetszett. Láttam rajta, hogy kezd megváltozni, hogy talán már nem csak kényszerből volt velem, hanem valami sokkal több miatt. És ekkor döbbentem rá, hogy igazából beleestem a saját csapdámba. Belezúgtam Oh SeHunba.

Ennyi idő elteltével ezek az emlékek már nem váltanak ki belőlem semmit. De akkor… Fájt, és szenvedtem tőlük. SeHun nem nyílt meg olyan könnyen, még annak ellenére sem, hogy összeköltöztünk, ami eléggé kiborított. Egy kicsit talán elkapkodtuk a dolgokat, de én nem akartam tovább Kris-ék nyakán lenni, SeHun meg úgyis egyedül élt. Bár mit ne mondjak, kellett pár nap, hogy lakást varázsoljak az albérletéből, mert az biztos, hogy azóta nem takarított, amióta ott élt, ami már akkor hónapok óta esedékes volt. Ugyan én sem voltam egy nagy rendszerető ember, de az azért… Minden esetre, egész jól megvoltunk. Sokat beszélgettünk, egy idő után meg is nyíltunk egymásnak. Ő mesélt nekem Kai-ról, ami akkor nagyon sokat jelentett nekem. Úgy beszélt róla, mintha még a mai napig szeretné és vágyna rá, de hatalmasat csalódott benne, így tudtam, hogy nincs így. Túllépett rajta, ez bizonyította, hogy Tao-val is együtt volt. Őt elég hamar kiheverte, legalábbis én úgy láttam, hogy nem nagyon viselte meg a szakítás, aminek azért örültem. Én is akkor beszéltem neki először arról, hogy nem voltam még együtt pasival, ez az első kapcsolatom. Ezen nagyon megdöbbent, de akkor este valami olyasmi történt, ami akkor nagy sokként ért.

- LuHan – nyögte az ajkaimra, majd ismét hevesen kapott utánuk, miközben csípőjét erősen az enyémhez nyomta, ezáltal belenyögtem a csókba, majd a hajába túrtam. – Kívánlak, LuHan…
- Én is téged – sóhajtottam az ajkaira, mire mélyen a szemembe nézett.
- Ez lesz az első – suttogta, majd homlokon csókolt. – Vigyázni fogok rád, rendben?

Megrémültem. Ugyan próbáltam nem mutatni, hogy mennyire féltem attól, ami következni fog, a rémült nyögéseim és remegő végtagjaimból SeHun egyből rájött. Kedves volt velem, nem erőltette a dolgot, amiért hálát adtam Istennek, hogy legalább nem erőszakolt meg. Csak hát… Eddig mindig csajokkal voltam, most meg hirtelen befeküdni egy pasi alá… Őszintén, egy kissé taszított is. De mikor kézzel kivertük egymásnak, akkor hasított belém a felismerés, hogy igazából nem ismerem SeHunt, ezáltal nem is bízok benne, ezért féltem tőle. Eléggé megviselt ez a dolog, de próbáltam nem kimutatni, hogy bármi bajom is lenne. Akkor megint úgy éreztem, hogy visszatért az a naiv, törékeny LuHan, aki még Kris mellett voltam. Nem bírtam elviselni a gondolatot sem, így egy kicsit el is távolodtam SeHuntól, akkoriban barátkoztunk össze MinSeokkal. Úgy gondoltam, SeHun biztosan csak annak tudta be, hogy megijedtem a szextől, ami természetes és szoknom kell a gondolatot. Legalábbis, ezt mondta, mikor egyszer leültünk beszélni. SeHun valójában nagyon kedves volt, szerettem is őt, de… Egyszerűen nem bíztam benne. Ismertem a múltját, de azt, hogy milyen most, mit gondol a dolgokról, milyen is valójában, arról semmit nem tudtam. Én meg elmondtam neki mindent. Egyedül Kris-t nem, mert az egy olyan dolog volt, ami csak kettőnkre tartozik, hiszen semmi nem történt, de az emlék örökké az enyém maradt.

Aztán elérkezett Tao bulija is. Úgy éreztem, hogy már készen állok rá. Még ha nem is annyira ismerem SeHunt, úgy éreztem, ha lefekszek vele, sokkal jobb lesz. Az volt bennem, hogy kell ez ahhoz, hogy minden rendben menjen köztünk. Tudtam, hogy ő is szeret engem, éreztette velem és meg is mutatta. Sokszor vitt randizni, tényleg nagyon rendes és kedves volt, ezekért a pillanatokért igazán érdemes volt őt szeretnem, de akkor sem nagyon beszélt, inkább nekem járt a szám, mint mindig. De akkor nem is tűnt fel. A buliban persze kiakadt, mert leálltam táncolni egy sráccal, aki mint kiderült később, az exe volt, Kai. Persze piásan nekem is sokkal csípősebb a nyelvem, meg magabiztosabb is vagyok, így szépen közöltem Kai pasijával, hogy régen ők együtt voltak. Nem mintha számított volna bármit is, legalábbis, akkor még ezt hittem. A mai napig elég zavaros az az este, de csak azt tudom, hogy miután elment piát venni SeHun Kai-jal, utána nem sokkal SeHun kirángatott a klubból, egyenesen hazáig, ahol nekem rontott. Először meglepődtem azon a hevességen, amivel nekem támadt, de utána készségesen visszacsókoltam. Ám mikor olyan erősen szívta meg a nyakam, hogy fájdalmat okozott, rájöttem, hogy ez így nem lesz jó. Kissé eltoltam magamtól, mire ő bepöccent. Először azt hittem, az a baja, hogy nem akarok vele lefeküdni, de ez csak egy ürügy volt… Később rájöttem.

Aznap este SeHun szakított velem. Nem ordibáltam, pedig rohadt szarul esett. Tudtam, hogy szeret, de akkor azt mondta, nem tud rám tovább várni. Hazudott, már akkor is éreztem, meg is mondtam neki, akkor vallotta be. Csókolózott Kai-jal. Nem sírt, velem ellentétben, mikor bevallotta, hogy milyen érzelmek öntötték el, és itthon azért támadt le, hogy velem is érezze, hogy elfelejtse, de egyszerűen nem ment neki. Nem tudtam volna akkor megmondani, hogy neki fájt jobban az, hogy rá kellett jönnie, Kai még mindig fontos számára, és ezzel az egyetlen estével újra felszakította benne a régen beforrt sebeket; vagy nekem, hogy akit szerettem, szakított velem, mert mást szeret. Szavak nélkül megértettem a gondolatmenetét. Nem akart hazudni nekem. Tisztában voltam vele, hogy miért tette, mégis… Talán még jobban fájt, mintha azért szakított volna, mert tényleg nem tudott rám tovább várni. Nevetségesnek tűnt ez az egész, de nem harcoltam. Akkor beláttam, hogy talán így jobb lesz nekünk. Talán neki Kai-t szánták az égiek, én meg… Csak tengődök. Nem éreztem SeHun iránt semmi mást, csak szánalmat, mikor magam mögött hagytam aznap este. És ez döbbentett rá, hogy most volt igazán önmaga. Önzetlen volt, nem akarta, hogy egy olyan kapcsolatban legyek, ahol a partnere érzelmei nem tiszták. Csak magától óvott meg, ami mindennél többet jelentett számomra – mindazonáltal, rettenetesen fájt, hogy így kellett, vége legyen.

De még azok után is reménykedtem, hogy van esély arra, hogy újra együtt legyünk. Fájt, hogy elveszítettem, éppen akkor, mikor rájöttem a valódi énjére, amit mindvégig rejtegetett előlem. Az idő múlásával sok mindenre rájöttem, ahogy arra is, hogy SeHun a legönzetlenebb és legkedvesebb ember a világon. Nem érdemelte meg, hogy ilyen sorsra jusson, ilyen fiatalon. Szerettem őt, jobban, mint Kris-t, de máshogy, mint MinSeokot. De nem bántam meg, hogy együtt voltam vele. SeHun csak jót adott nekem, nem hibáztathattam az érzelmei miatt, arról senki sem tehet, hogy a szíve kit választott. Mégis, ennyi idő elteltével, SeHun még mindig egyedül volt. Gyakran eszembe jutott, hogy beszélnem kellene vele, de azt hiszem, jobb így. Nem az én dolgom pátyolgatni vagy egyengetni az útját. Talán nem is kér belőlem, mert kicsit szíven ütötte, hogy pár nappal a szakításunk után én összejöttem MinSeokkal. De ez maradjon egy másik történet.

Ebben a pillanatban rezgett meg a mobilom a zsebemben, én pedig biztos voltam benne, hogy MinSeok írt, miszerint elkönyörögte magát az ebédszünetemre, így együtt lehetünk. Nem is tévedtem nagyot, szinte ezek a szavak voltak az üzenetben is. Gyorsan visszaírtam neki, hogy akkor a szokásos helyen találkozunk, valamint egy szívecskét, mikor újra rezgett a mobilom, alig, hogy elküldtem az üzenetet. Reméltem, hogy nem Kris akart zaklatni megint, mert akkor kitekerem otthon a nyakát. Ám az üzenet, ami fogadott, mindennél jobban meglepett, holott csak egyetlen kérdés volt:

Feladó: OSH
Tárgy: .
Üzenet: Beszélhetnénk, ha valamikor ráérsz, hyung?


Mit akarsz tőlem, Oh SeHun?




18 megjegyzés:

  1. jajjjj ne már :O miért mindig ilyen szomorú? >< :'( mostanában csak szomorúakat írsz >< és én leszek szomorú... de imádtam a történetet, anynira sajnálom szegény Sehunt >< és most nem tudok töbebt írni, mert eléggé pocsék hangulatom van, így nem megy, valamikor jobban kifejtem, de imádom <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos ennek ilyennek kellett lennie. >< Tudom, hogy SeHun nagyon megjárta a kapcsolataival, és eleget szenvedett már, de éppen LuHan kellett ahhoz, hogy elérjen egy bizonyos pontra, ami miatt az utolsó mondat. :) Valóban, az utóbbi pár fejezet angst volt, de a következő már happy lesz, bár abban is lesznek nyilván szomorú részek, de nem ennyire. :') Sajnálom, hogy szomorú lettél, nem akartam, cukim. :3 <3 Remélem, minden rendben veled és köszönöm nagyon, hogy írtál~ :') <3

      Törlés
  2. Szia Letty!
    Csak megérkezett a HunHan is, és én is megkésve bár, de megérkeztem ide, milyen jó! :-)
    Teljesen abban a hitben voltam, hogy ezek ketten már az első alkalomtól szexuális életet élnek egymással. Hát tévedtem. Ebből is látszik, hogy milyen kis perverz vagyok. :-D Az meg a másik, hogy mindig meglepődök, hogy olyan rövid idő telt el a történet közben (itt is három hét). Szomorú, hogy nem működött köztük ez a szerelemnek nevezett valami. Szeretem a HunHant bármilyen behatások is érnek, de belátom, hogy Sehunnienak jobb lesz megint Jonginnal (Lunak meg Xiuval). ^^
    Ahogy már face-en is írtam nekem nincs gondom azzal, ha nem írod meg a beígért részeket. Nyilván elolvastam volna, ha vannak, de így is jó lesz. Azért arra kiváncsi lennék, hogy kit terveztél Kyungsoo mellé. ^^ Viszont most majd négy SeKait kapunk, ami ezerszer jobb, mint például Jongdae és Juniel kapcsolatáról olvasni.
    Elköszönök és egyben meg is köszönöm, hogy ilyen szép kis HunHan részt hoztál össze. :-) Várom a továbbiakat. Pusz
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa~ :3
      Ah, igen, nagy nehezen, és ennyi idő elteltével rájöttem, hogy nem tudok HunHant írni, ráadásul ezt úgy ahogy van, el is rontottam, de túlléptem ezen. :'D Sajnálom, hogy én is csak most válaszolok, csak én meg a laptop mostanában nem jövünk ki túl jól... xD
      Oh, nem vagy te perverz, ne aggódj. ;) Szerintem sokan ebben a hitben éltek még rajtad kívül, hiszen már a legelső találkozásuk alkalmával is smároltak, meg tényleg jól megvoltak egymással - Tao szemszögéből. ^^ De bizony, hogy tévedtél, ez lett volna az egyik dolog, amit egészen ideáig titkoltam. :D (Azt zárójelben hozzáteszem, hogy egy kicsit csaltam az időt illetően, mert muszáj volt. ><) De szerintem azért tűnik így, mert sok kihagyás volt a fejezetek között. ^^" Valóban, szomorú, én sem így terveztem, csak aztán így alakult. :'D Én is nagyon szeretem a HunHant, de itt valóban nem egymásnak lettek teremtve - vagyis én nem úgy írtam, haha... Rossz poén volt. OwO Az, hogy SeHunnal jobb lesz-e a JongInnal, nem olyan biztos. ;)
      Igen, azt már megbeszéltük, hogy már csak SeKai fejezetek lesznek. ^^ KyungSoo mellé... Nos, nem árulom el, ne haragudj. :'D Talán, majd egyszer, de nem most. :3 Ah, alig várom ezt a SeKai fejezeteket, nagyon szeretem őket~ *-* Chen és Juniel párosa szerintem aranyos lett volna, egész jól kitaláltam az ő részüket is, de tény, hogy egy SeKai többet ér. :3
      Azért túlzás, hogy szép, mert nagyon sok hiba van benne - nem nyelvtani, hanem logikai, de ebbe ne menjünk bele. :'D Azért örülök, ha tetszett, tényleg. :3
      Köszönöm, hogy itt voltál ismét~ *-* <3

      Törlés
  3. Szia!
    Most, hogy visszatértem, gondoltam valami intellektuális maszlagot iderakok neked, de aztán rájöttem, hogy a közeljövőben nem leszek olyan állapotban, hogy én valami intelligensnek nevezett valamit, tudjak írni. xD A maradék eszemet a KrisHunnak szentelem, de nyugi, te is kapsz, most ide valamit, de az nem méltó, sem magamhoz, sem az írásaidhoz.
    Az utóbbi időben nagyon álomvilágban éltem, meg hülye rózsaszínködben, így egy kicsit kizökkentett ez a nem valami vidám hangulatú HunHan. Most mondanám azt, hogy összetörted a HunHanista lelkem, de ez nem lenne igaz. Mindenki tudja, hogy imádom ezt a párost, de az utóbbi időben nagyon eltávolodtam tőlük, magam sem tudom miért. Viszont, most nagyon jólesett elolvasni ezt; Sehun és Luhan olyan személyeket képeztek a szememben (ennek van így értelme?), ami egyszerre taszító és vonzó. Bevallom sokszor idegesít, amikor valaki az Igazit keresi, és valahogy nekem Sehun ilyennek tűnt ebben. De a körülmények és a tálalás nagyon sokat dobott a helyzeten, így még azt is elfogadtam, hogy Sehun mélyen belül valami olyat képvisel, ami bennem nincs meg. Természetesen a kis Hunnie helyzete is érthető a Jonginnal történek miatt, de az én érzéketlen világom miatt ez túl szürreális a számomra. Remélem érted, mire akartam itt kilyukadni. ;)
    Most mondhatnám azt, hogy mennyire szerettem őket, meg milyen gyönyörűen írtad le a helyzetüket, de ez felesleges lenne, hiszen úgyis tudod, mennyire szeretem az írásaidat. Sehun szemszöge elég gyerekesnek hatott, főleg amiért így rá kellett döbbenie egy-két dologra. A rideg valóság őt is utolérte, és pont emiatt volt olyan jó ez a fejezet.
    Nagyon szépen köszönöm, hogy olvashattam! ^^
    Puszi: Noel <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa~ ^^
      Nagyon édes vagy, de nem kellett volna egyből jönnöd, főleg, hogy ez egy kaki - bocsánat, nincs rá jobb szó. xD Szóval ne mondd ezt, tökéletesen méltó a véleményed most és mindig. :')
      Ilyen időszakom nekem is van, de sajnos akkor mindig jön valami rossz és mindennek vége, és ez így megy váltogatva egymást, mint egy ördögi kör. :D Az élet már csak ilyen... ^^" Bevallom őszintén, én is nagyon imádom a párost, de én is eltávolodtam tőlük mostanában. >< Sokkal jobban szeretem a SeKai-t, mint a HunHant, pedig régen őket szerettem a legjobban a TaoRis után. ^^" Azért örülök, ha mégis jól esett egy ilyen HunHant olvasnod, ami kizökkentett a rózsaszín ködből. :3 Igen, jól látod, SeHun itt teljesen abban a hitben él, hogy a világon valahol van egy olyan ember, akit neki teremtettek, a nagy Ő. Csak hát ő már háromszor ezt hitte, és hatalmasat csalódott mind a három esetben. >< Én sem hiszek ebben, abszolút, nekem is nehéz volt írnom, de SeHun itt ilyen - valóban elég kölyök még, hogy naivan hisz ebben, igaza volt részben LuHannak, csak nem olyan téren, mint ő mondta. ^^" Persze, hogy értem, és ne aggódj, egy kicsit én is egyetértek veled, de hát... SeHun ilyen, de ezek után más lesz. ;) Annak azért örülök, ha a tálalás miatt elfogadtad ezt a dolgot, pedig nem lett valami jó. xD
      Nagyon jól esnek a szavaid - az nekem is tetszik, ahogyan leírtam a kapcsolatukat, de vannak dolgok, amiket így, pár héttel utána, hogy elolvastam, kitörölnék. :'D Igen, azt írtam feljebb, hogy valóban gyerekes, de ismét rá kellett jönnie, hogy az élet egy szar. xD Azért nagyon örülök, ha neked tetszett a fejezet. :')
      Én köszönöm, hogy írtál, nagyon sokat jelent~ :') <3

      Törlés
  4. Szia :)
    Ah Istenem - pokoli kezdés ne haragudj ~.~
    Már régebben olvastam a történeted, de akkor nem írtam, amiért most bocsánat.
    Szóval az egész történetben Sehun volt az, aki a leginkább a szívemhez nőtt. Egyszerűen hiába olvastam már el az összes fent lévő fejezetet, és hiába ismertem meg majdnem mindenki történetét, akkor is Sehun lett az abszolút kedvenc.
    Ez a srác, aki elsőnek unszimpatikusnak tűnt, a végén annyira... imádni való lett. Kérlek, kérlek legyen boldog végre! Komolyan! Annyit szenvedett. Mindenki eldobja őt, vagy elhagyja - még ha közvetetten is - annyira megérdemelné már a boldogságot!
    Luhant kicsit utáltam, amikor szakítottak és szinte rögtön összejött Minseokkal ( és oda lett a hunhan shippelés) de el kell ismerni ők ketten is remek párost alkotnak.
    De Sehun...
    Sajnálom, de egyértelműen ő számomra a legnagyobb áldozat ebben az egészben. Valamiért annyira megszerettetted velem, hogy azt leírni nem lehet.
    Örülök, hogy Luhannak már megvan a maga happy endje ( ugye megvan?) már csak tényleg Sehun boldog befejezésére várok.
    És mivel még sosem írtam neked (és már tényleg régebben olvastam a történetet) de akkor is.
    Valamiért totál távol állt tőlem a Taoris páros, még most is távol állnak tőlem, de nagyon szerettem olvasni velük. Tetszett, hogy nem a megszokott módon jöttek össze. Néha csak kapkodtam a fejem az események közepette, hogy mik is történtek mindenfelé. De a végén nagyon örültem, hogy együtt vannak, de mégsem az a rózsaszín cukorhalmaz lett a vége, hanem olyan életes, amikben bizony vannak problémák, még akkor is ha szeretsz valakit.
    Még halkabb megjegyzés; Imádtam a Baekyeol extrát. Az a két majom olyan édes együtt, és azok a próbáljuk ki csókok! Annyira tökéletesek!
    Na és éjszaka lévén leállítom magam. A lényeg hogy nagyon szeretem ezt a történetet, mert tetszik az írásod, és van benne valami nagyon egyedi, ami felhívja magára a figyelmet, és olvastatja magát.
    (És kérlek kíméld meg Sehunt, hagy legyen egy kicsit, nagyon boldog!)
    Nagyon sok sikert és kitartást az íráshoz és remélem minél hamarabb lesz időd, energiád, ihleted megírni a hátralevő fejezeteket, mert pokolian kíváncsi vagyok!

    Liti ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Jaj, nem kell bocsánatot kérned, én teljesen megértem, hogy nem írtál, semmi baj. :3 De örülök, hogy most mégis itt vagy~ ^^
      Úristen, ennek nagyon-nagyon örülök~ *-* Halkan megsúgom neked, hogy SeHun nekem is nagyon a szívemhez nőtt, sőt, nekem is ő lett az egyik kedvenc karakterem. :3 Nagyon szerettem vele írni, kissé hozzám is nőtt, szóval örülök, hogy mégis, egy általam kreált személyiség a kedvenced lett, ez nagyon jól esik. :')
      Nos, igen, SeHunt direkt állítottam be úgy, hogy Tao számára nagyon is szimpatikus, Kris számára meg teljesen idegesítő és kétszínű legyen. :) Holott SeHun mindig is kedves és őszinte volt, csak ezt sokan nem látták meg benne - mint ahogyan Kris. ^^ Aranyos vagy, de nyugodj meg, ő is megtalálja a boldogságot most már, bár elég nehéz utat kell majd bejárnia hozzá, de boldog lesz. :3
      Őszintén szólva, nagyon nem kedvelem a XiuHant, de nem bántam meg, hogy így alakult a történet. ^^ LuHant is nagyon szerettem, de tény, hogy én is kicsit megutáltam emiatt - tiszta agybaj. xD Azért örülök, ha tetszik a LuHan-MinSeok páros. :)
      Az biztos, hogy ebben az egész ficben ő szenvedett a legtöbbet, még akkor is, ha Tao életét is végigkísérte a szülei. ^^" Jól látod a dolgokat, valóban SeHun a legnagyobb áldozat, sajnos, ez így alakult, pedig nem terveztem, hogy ez lesz, de valahol nem is bánom - de ettől ugyanúgy én is rosszul érzem magam miatta. :3 Nagyon jó ezt olvasni, hogy ennyire megszerettettem veled. ^^
      Igen, LuHan már boldog MinSeokkal, ez pedig nem fog változni, ne aggódj. :) SeHunra is rá fog lelni a boldogság, de azt előbb még kell írnom. ^^
      Úristen, ez most nagyon jól esik~ *-* Már januárban befejeztem az ő szálukat, ezért már kissé kijöttem a gyakorlatból, de nagyon örülök ennek a szavaknak. :3 Tényleg próbáltam valami újat létrehozni, egy olyan ficet, ami nem a szokásos, és úgy érzem, most már egyre jobban, hogy tényleg sikerült. :') Ez a legnagyobb boldogság számomra. *-* A vége pedig... Köszönöm, hogy ilyen szépen leírtad. ^^ Valóban, hiába nem voltak az utolsó fejezetek pörgősek, és teljesen homályosak még mindig, voltak életszerű problémák, ahogyan te is írtad - ezt akartam átadni. Ha pedig sikerült is, boldog vagyok. :3
      Haha, a BaekYeol sem a kedvenc párosom, de azt szerettem írni. :3 Örülök, ha ennyire tetszett. ^^
      Én pedig nagyon köszönöm, hogy mindezt a csodás dolgot megosztottad velem, most széppé varázsoltad a napomat. :3 Köszönöm a sok dicséretet is, jól esik ilyeneket olvasni. Ha pedig úgy gondolod, hogy van valami egyedi stílusom, annak csak örülni tudok. :')
      Már mondtam, hogy SeHunnak is meglesz a maga happy end-je, csak bírd kivárni. :3
      Igyekszem hozni az elkövetkezendő fejezeteket, csak hát rohanás az életem rendesen, sajnos. >< De tényleg nagyon jól estek a szavaid, gondolni fogok rád, majd mikor írok. :3
      Köszönöm mindezt, amit itt leírtál, tényleg sokat jelentett~ *-* <3
      Ui.: Sajnálom, hogy csak most válaszoltam. ^^"

      Törlés
  5. AZ ANYÁD ÚRISTENIT!
    Oké, nem ismerem anyukádat, de biztos vagyok benne, hogy egy kedves asszony lehet, de tudom, hogy nem tőle tanultad az ilyesfajta befejezéseket. De erre majd később kitérek. De a nagyobb probléma...
    XiuHan? XIUHAN?! Komolyan Letty, komolyan? Nos... Ez így hajnali fél ötkor kicsit sok nekem, és lehet vissza kellett volna aludnom, ahelyett, hogy ránézek a telefonomra... De megtettem, itt vagyok és jelenleg a falba verem a fejem a XiuHan miatt. Az oké, hogy más róluk írn, mint olvasni de nekem olvasnom kellett, és ez komoly lelki traumát okozott! (Mindezek ellenére elolvastam azt a részt is, és a fejemben nem a hörcsögöt képzeltem a Bambi alá, ami egy kicsit segített.)
    Be kell ismernem, ez a fejezet is jó lett, meg a másik is, és igazából nem tudnék választani, melyiket olvastam szívesebbet. Ez lényegesen rövidebb lett, de látszik, hogy gördülékenyebben írtad, mint a másikat, aminek szomorú a vége és nincs benne XiuHan...
    DE EZ A VÉG EMBER!!! Hát én menten tökön szúrom magam... Te nő... Jó, jó, oké, én kussolok a befejezéseimmel együtt, de akkor... Hogy kapnád be emiatt a vég miatt! >< De azért remélem majd az elkövetkezendő négy SeKai fejezetben erről is említést fogsz tenni. LÉÉÉGYSZI, TEGYÉL EMLÍTÉST! Köszöntem. ^^
    Kicsit visszavéve a fangörcsökből és a felháborodásból, tetszett ez is, de nem állítom, hogy jobb lett, mint a másik, mert az lényegesen hosszabb volt, bias szemszögből írtad (Sehun forever <3) és a lényeg... NEM VOLT BENNE XIUHAN! Azt még meg sem említettem, hogy annak a végén nem akartam fejbe lőni magam, de ez csupán részletkérdés. De ha ezeket nem veszem figyelmbe (és lássuk be, ezek csupán személyes "problémák"), akkor azt kell mondanom ez a fejezet tényleg jobb lett. Határozottan jobb. De ezért a végért még kapni fogsz! *megfogan a gonosz terv*
    Szóóval; köszönöm, hogy olvashattam, remélem majd valamelyik SeKaiban (amitől szintén rettegek) olvashatok még erről a bizonyos találkáról, ha egyáltalán lesz, mert ugye nem tudjuk az a huncut Luhan mit válaszolt. Majd siess a folytatással!
    Noel ♥♥♥
    ((Amúgy, nekem kellett ez a történet, hogy rájöjjek, mi Luhan vezetékneve. Esküszöm, ezelőtt még egyetlen egyszer sem találtam meg ennek a kölyöknek a teljes nevét, de hála ennek, most már ezt is tudom ^^))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ezen az első bekezdésen nagyon jót nevettem~ :'D Inkább nem nyilvánítanék véleményt, ha nem bánod. ^^
      Éééééés igen, XiuHan. >< Én sem tudom, hogy mi ütött belém, utálom őket együtt, én sem tudok olvasni róluk, de itt most muszáj volt. TwT Nem akartam az elejéről leírni mindent, mert egyrészt nagyon hosszú lett volna, másrészt azért már tudtatok sok dolgot, aztán meg az előző verzió is itt volt, szóval... Ja, igen, meg ugye nem írok XiuHan fejezetet, pedig van, aki szereti őket, így... Ja, sikerült bele egy kicsi (sok)... xD Meg aztán, én tényleg úgy vagyok vele, hogy írás közben el tudok vonatkoztatni a szereplőkről, valamint ezek az én karaktereim, akiket nem utálok. OwO XiuMin nem a szívem csücske, de a ficben próbáltam úgy kialakítani a személyiségét, hogy valamennyire megkedveljem, ami sikerült is - bár más kérdés, hogy XiuHant sehogy sem szeretem, így itt sem. De muszáj volt, bocsánat érte utólag is. ^^" <3
      Azért örülök, ha ennek ellenére is tetszett a fejezet. :3 Tudtam, hogy nem szereted őket, de azt nem, hogy ennyire. :D Én sem tudom tényleg, hogy mi ütött belém, de hát... Kellett, sajnos. >< Valóban könnyebb volt írni, meg mikor ezt írtam, nem az volt bennem, hogy "Úristen, mit írjak?" vagy "Legyek már túl rajta...", hanem csak úgy simán. ^^ Örülök, ha érezni lehetett. :)
      Muahaha, akkor meglett a kellő hatás a vége miatt. :D Igazából, nem terveztem, és egyelőre még nem tudom, mi fog ebből kisülni, de ha a tudatalattim ezt akarta, akkor ő már csak tudja, vagy ha nem, megoldom, mindig megoldom. :'D Szóval mindenképpen lesz említés erről, de nem hiszem, hogy máris az első fejezetben. ^^
      Oh, milyen kis aranyos eszmefuttatás. ^^ De tényleg örülök neki, hogy a kis "személyes" problémáidon túl, jobban tetszett ez a HunHan, mint az előző. :3 Szerintem tetszeni fog, amit ki akarok belőle hozni, de nem ígérek semmit. ;) De azért kezdek félni a gonosz terved miatt... OwO
      Ugyan, én köszönöm, hogy mindezek ellenére elolvastad és írtál is, hálás vagyok érte~ *-* A SeKai érdekes lesz, majd meglátod, de elég sok dolog lesz benne (többek között Tao, TaoRis, meg ugye LuHan), szóval ja, kiderül, mi lesz ebből. :D
      Sietek, ahogy tudok, még egyszer köszönöm neked~ :3 <3
      ((Igazából, én sem vagyok benne biztos, de már sok helyen láttam/olvastam, úgyhogy gondolom, csak van valami valóságalapja. xD))

      Törlés
  6. Szia Letty!
    Hogy mik fogadják az embert kora reggel... ^^
    Oké, szóval egy ideig nem esett le, hogy Lu az elején Minseokkal van, nem tudom miért, hisz tök evidens. Mindegy. :-P
    Kíváncsi voltam, hogy Luhan oldaláról hogyan fogjuk megkapni azokat az eseményeket, amikről az előző verzióban olvastunk, fura is volt egy ideig. Nem volt olyan részletes meg hosszú, de összességében nekem ez most még jobban is tetszett. Nem tudom miért, de így van. :-) Na meg én szeretem XiuHant is szóval engem az sem kergetett ki a világból. Elismerésre méltó, hogy olyan istenieket írsz azokkal a párosokkal is, akiket nem kedvelsz (BaekYeol). ;-)
    A lényeg az, hogy jót tett a HunHan extrànak az átírás. Ettől most nem is szomorodtam úgy el, mint a múltkor. ^·^
    Köszönöm, hogy olvashattam. Pusz
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Ditta~ :3
      Hát, igen, szinte mindig éjjel írok, ilyenkor érek rá, és ilyenkor jön az ihlet, látod. ^^
      Na, ennek nagyon örülök, hogy ezt megjegyezted, mert direkt így akartam. ;) Nem írtam neveket, már csak akkor, mikor csókolóztak, egyszerűen csak kíváncsi voltam, hogy ez kit zavar meg, de akkor téged igen, ennek örülök. :3 Persze, nem lehetett hirtelen jó, gondolom, de tényleg ez volt a terv, csak már azóta elfelejtettem. xD
      Ennek nagyon örülök, ha jobban tetszett~ *-* Ugyan az előző sem lett volna rossz, megállná a helyét, ha nem a BOY után írtam volna, hanem egy teljesen különálló novellaként. :D Mert az a SeHun és LuHan nem azok voltak, akiket megismerhettetek itt. :3 Igen, tudom, hogy te szereted XiuHant, rátok gondoltam, mikor így írtam, örülök, ha tetszett azért. :3 Haha, hát... Úgy tűnik, ezekhez van tehetségem, pedig nem akarom. :'D Köszönöm, ez aranyos volt. :3 <3
      Ennek örülök, köszönöm a szavaidat. :) És persze azt is, hogy mindig itt vagy és írsz, nagyon jól esik~ :') <3

      Törlés
  7. Hali!^^ (Először írok valamelyik blogodhoz, ezt is megéltem :D)
    Sajnos az előző verziót nem olvastam, nem tudtam időben behozni a lemaradást, de alig vártam, hogy ez kijöjjön ez a változat. Végre itt van.*-* Hát... A XiuHan nekem sem a kedvenc párosom, ezzel a tudattal kicsit szomorú volt végigolvasni a fejezetet, de tetszett. Tényleg rövid a többihez képest, de ez így jó. A végére kíváncsi vagyok, mit fognak beszélgetni, de ez szerintem mindenkinek egyértelmű. :3 Én is Remélem hogy benne lesz a SeKai-ban.^^ Nagyon nem tudok mit írni, Noel szinte az összes gondolatomat leírta. :D Ahj nagyon szeretem a blogod, köszönöm, hogy olvashatom! :) Várom a folytatást!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia~ ^^ (Oh, akkor nagyon örülök neked, te vagy ma a második~ *-*)
      Ugyan, azt ne sajnáld, nem volt idevaló. :) Bár nem lett rossz, csak egyáltalán nem reális a BOY-hoz, ezért is írtam újra, valamint, hogy a későbbi fejezetek világosabbak legyenek. ^^ De nagyon örülök, hogy ennyire vártad, ezt jó olvasni. :') Nos, ez most kicsit vicces, hogy bárki írt nekem, az eddig szinte senki nem szerette a XiuHant, aminek én persze örülök is, mert számomra is elég... Hm, nem kedvelt páros. >< Valóban sokkal rövidebb lett, de hosszabb, mint egy átlag fejezet. :) Mármint az egyértelmű, hogy mit fognak beszélgetni? OwO Kíváncsi volnék, mire gondolsz, mert még én sem tudom. :3 De igen, lesz szó erről a SeKai-ban. ^^ Hát, igen, Noel drágám jól lecseszett a XiuHan miatt, de megérdemeltem. :'D Nagyon aranyos vagy, remélem, legközelebb is írsz nekem, mert nagyon jól esett a véleményed. *-* Sietek a folytatással, köszönöm, hogy itt voltál. :3 <3

      Törlés
  8. HÁT MI EZ A BEFEJEZÉS??!
    Na jó, ha én is írnék (ami nem is lenne rossz, mert már annyira szeretnék >< de ezt hagyjuk most) és így fejezném be az egyes fejezeteket, nem szólnék egy szót sem (na jó, szerintem ez így pontosan nem lenne igaz xD) de én csak olvasok *szomorú sóhaj* és aahj kitudtok nyírni T-T
    Sajnos, ugye az első verziót nem olvastam, így hasonlítani nem tudok, de fogadni merek, hogy azért az is jó volt ^^ Plusz pont, hogy nem volt benne XiuHan xD
    Na szóval, eltekintve most már a XiuHantól.. Jó lett ez :3
    Azért egy kicsit NAGYON sajnálom, hogy az előzőt nem olvastam,(mert tudod, hogy imádom az írásaid, és azért tényleg elolvastam volna, bármennyire tartottad rossznak ><') de én voltam olyan lusta, hogy nem ültem le. Komolyan.. Valamit kezdenem kell magammal xD

    Amúúgy még csak annyi, hogy tavaly mikor megismertem az EXO-t bajban voltam Luhan nevével.. És akkor mondta barátnőm, hogy ő látta valahol a Xiao-t. De aztán ahogy nézegettük, rájöttünk, hogy Lu Han, vagyis Lu a vezetékneve, és Han a keresztneve ^^
    Remélem nem baj, hogy ezt most leírtam >< :c

    Most pedig, ha minden jól megy, megyek a SeKaiBaek-hez és ott is megajándékozlak téged a véleményemmel :3
    A 4 fejezetes SeKai-t pedig már nagyon várom :3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, ennek itt kellett befejeződnie~ :D Elárulom, hogy nem terveztem, de a huncut kis tudatalattim nem akarta, hogy ezt nyugisan fejezzem be, szóval valami terve csak van, ha még nekem nincs is. :'D
      Most nagyon felkeltetted az érdeklődésem. OwO Hát mi az, hogy írnál, szeretnél is, de... De mi? Én nem akarom hagyni, szóval majd erről mesélhetnél. :3 Ha nincs elég önbizalmas, az butaság, csak ügyesen, menni fog az, ebben biztos vagyok. ;) De én biztos vagyok benne, hogy te írnál, és így hagynád félbe, neked is tetszene a sok reakció, hogy mennyire tudni akarjátok a folytatást. :3 Persze, néha bűntudatom van, de tudom, hogy megéri majd nektek. ^^ Sajnálom, hogy ezzel kinyírunk, de muszáj. :D
      Nem volt az rossz, csak ez jobb. XD Sokszor leírtam már feljebb, hogy azért írtam át, mert abszolút nem volt reális a BOY-hoz, egy teljesen már SeHun és LuHan mutatkozott meg, egyáltalán nem olyanok, mint amik a ficben voltak. >< És abban tényleg nem volt közvetetten XiuHan, csak egy kicsit. :D
      Ennek örülök. :3
      Nos, ha ennyire sajnálod, és szeretnéd elolvasni, átküldhetem. >< Megtartottam, mert nem törlök semmit, de tényleg ne várj tőle sokat. ^^" Csak akkor írj facebook-on, mert én elfelejtek mindent. OwO

      Eddig ebben én is teljesen biztos voltam, csak angol ficekbe láttam ezt a Xiao-t, megtetszett, igazából. :D Meg ha mindenkinél így lenne, oké, de akkor YiXingnek, Tao-nak és Kris-nek miért van három neve? Kicsit érdekes, de amúgy annyira nem számít nekem. :3 És persze, hogy nem baj. ^^

      Oh, akkor majd megyek oda vissza, mert pont ott kezdtem a válaszolgatásokat. :3
      Igyekszem hozni a SeKai-t is, köszönöm, hogy írtál, nagyon örültem neked~ ^^ <3

      Törlés
  9. Szia :) Régebben egy barátnőm mutatta nekem ezt a blogot, akkor lázasan elkezdtem olvasni, és (valamiért úgy sejtem már nem lesz de) nagyon várom még mindig a folytatás, mert azt hiszem 9 (?) extra rész volt beígérve. Igazából még senki blogjához sem írtam, de érdekelne mikor lesz itt új rész. Előre is köszönöm ha válaszolsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :3 Jól tudod, hogy 9 extra fejezet volt ígérve, ebből ugye 5 már készen van. ^^ Csak (sajnos) időközben elkezdtem egy új történetet, és inkább arra koncentrálok most - részben az is SeKai. :3 Amiatt kicsit elhanyagoltam ezt a blogot, furcsa is lenne visszarázódni ezekbe a karakterekbe - DE természetesen be lesz fejezve a történet, csak kérlek, még egy kicsit légy türelemmel. :') Tudom, hogy már így is hónapok óta csak itt áll, de be fogom fejezni előbb vagy utóbb. :3 Köszönöm, hogy érdeklődtél, és megtiszteltél azzal, hogy nekem írtál először. ^^ Addig, míg itt nincs új fejezet, ajánlom figyelmedbe a másik blogomat, amit oldalt, a linkek között megtalálsz. :3 <3

      Törlés